گلابی پرتقالی حاوی ترکیبات مختلفی است که ممکن است خواص ضد سرطانی از خود نشان دهند. به عنوان مثال، محتویات آنتوسیانین و اسید سینامیک آنها برای مبارزه با سرطان نشان داده شده است.
چند مطالعه نشان می دهد که رژیم های غذایی غنی از میوه ها، از جمله گلابی، ممکن است در برابر برخی از سرطان ها، از جمله سرطان های ریه، معده، و مثانه محافظت کند.
برخی از مطالعات جمعیتی نشان میدهند که میوههای غنی از فلاونوئید مانند گلابی نیز ممکن است از سرطان سینه و تخمدان محافظت کنند، و این میوه را به انتخابی ویژه برای زنان تبدیل میکند.
در حالی که خوردن میوه بیشتر ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است. گلابی را نباید جایگزینی برای درمان سرطان در نظر گرفت.
یک مطالعه بزرگ روی بیش از 200000 نفر نشان داد که خوردن 5 وعده یا بیشتر در هفته از میوه های غنی از آنتوسیانین مانند گلابی قرمز با 23 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است.
علاوه بر این، یک مطالعه موش نشان داد که ترکیبات گیاهی، از جمله آنتوسیانین ها، در پوست گلابی هم اثرات ضد دیابت و هم ضد التهابی را نشان می دهند.
علاوه بر این، فیبر موجود در گلابی هضم را کند می کند و به بدن شما زمان بیشتری برای تجزیه و جذب کربوهیدرات ها می دهد. این همچنین می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند و به طور بالقوه به پیشگیری و کنترل دیابت کمک کند.
گلابی ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش دهد. آنتی اکسیدان های پروسیانیدین آنها ممکن است سفتی بافت قلب را کاهش دهد، کلسترول LDL را کاهش دهد و کلسترول HDL را افزایش دهد.
این پوست حاوی یک آنتی اکسیدان مهم به نام کورستین است که تصور می شود با کاهش التهاب و کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و سطح کلسترول، برای سلامت قلب مفید است.
یک مطالعه بر روی 40 بزرگسال مبتلا به سندرم متابولیک، مجموعه ای از علائم که خطر بیماری قلبی شما را افزایش می دهد، نشان داد که خوردن 2 گلابی متوسط در روز به مدت 12 هفته، عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا و دور کمر را کاهش می دهد.
یک مطالعه بزرگ و 17 ساله روی بیش از 30000 زن نشان داد که هر وعده 80 گرمی میوه در روز خطر بیماری قلبی را 6 تا 7 درصد کاهش می دهد. برای بافت، 1 گلابی متوسط حدود 178 گرم وزن دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.