در حالت ایده آل، درختان قارچ ترافل در اروپا باید در زمین های آهکی آهکی، رو به جنوب، نزدیک به خانه کاشته شوند تا از سرقت جلوگیری شود. از زمین های جنگل زدایی که قبلاً بیش از حد توسط سایر قارچ ها مستعمره شده است، خودداری کنید.
در واقع، درختان کاشته شده با گرانترین میسلیوم در جهان تلقیح میشوند: چند سال دیگر میتوان ترافل را در پای آنها یافت.
ترافل تنه باردهی قارچ از جنس غده است. این قارچها کمرو هستند: آنها در زیر زمین زندگی میکنند و هرگز از زمین بیرون نمیآیند. بلکه شبکه ای از میسلیوم را تشکیل می دهند که مانند دستکشی روی دست، ریشه ها را می پوشاند. رشته های بلند آنها، در تداوم با ریشه، آب و مواد مغذی درختان را تامین می کند.
در عوض، به لطف فتوسنتز، درختان قارچ ها را با قندهای لازم برای رشد آنها تغذیه می کنند. این ارتباط مفید یک رابطه همزیستی به نام میکوریزا است. برای تولید مثل خود، شبکه کره های پر از هاگ، ترافل تولید می کند. بوی بسیار تند آنها حیوانات و حشرات را جذب می کند که آنها را به حرکت در می آورند و پراکنده می کنند.
بیش از صد نوع ترافل در سرتاسر جهان وجود دارد، اما تعداد کمی از آنها خوراکی هستند و تعداد کمتری از آنها دارای ویژگی های آشپزی جالبی هستند.
اگر پنجره رشد ترافل کوتاهتر از اروپا باشد، آب و هوای استان همچنان برای کشت آنها مساعد است. بنابراین، از سال 2009، Jérôme Quirion، زیست شناس، صاحب Arborinnov و یکی از مالکان Truffes Québec، برای توسعه دانش، تخصص و فناوری های مربوط به کشت ترافل تلاش کرده است.
او ابتدا چند درخت را تلقیح کرد تا یک مزرعه آزمایشی ترافل در زمین خود در سنت دنیس-د-برومپتون راه اندازی کند. در سال 2018، در حالی که اولین ترافل خود را برداشت می کرد، با ماد لمیر-کامو تماس گرفت، که در حین تلاش برای پختن یک دستور غذا با تحقیقات او مواجه شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.