مردم اغلب از من می پرسند که من چند خط قابلمه استیل همیلتون را توصیه می کنم. اولین پاسخ من این است که قبل از خرید یک خط کامل دو بار فکر کنید.
اگر مجموعه 21 تکه ای از ظروف آشپزی دارید، شرط می بندم که دو یا سه تا از آن قابلمه ها به طور منظم استفاده شوند، اما قطعات دیگر در پشت یک کابینت بیش از حد پر شده باشند. فقط قطعات مورد نیاز خود را خریداری کنید.
همچنین خرید یک خط ظروف آشپزی مورد تایید افراد مشهور را توصیه نمی کنم. مگر اینکه، یعنی، بخواهید درصدی از قیمت خریدتان به جیب سلبرت برود. تنظیم میز
به جای توصیه برندها در اینجا اطلاعات اولیه ای را ارائه می کنم که می توانید از آنها برای انتخاب آگاهانه در مورد سلامتی ترین قابلمه استیل ضد زنگ استفاده کنید.
بیایید به برخی از ویژگی های آشکار نگاه کنیم و سپس به جزئیات بیشتری در مورد انتخاب های شما خواهیم پرداخت. در آخر نحوه استفاده از قابلمه برای اطمینان از عمر طولانی آن و کاهش واکنش پذیری آن را مورد بحث قرار خواهیم داد.
قابلمه ها و تابه های ضد زنگ اغلب قیمت مناسبی دارند و دارای مزایای زیر هستند:
بادوام: پوست کنده نمی شوند، تراشه نمی شوند یا تبخیر نمی شوند.
ماندگاری بیشتر از سرامیک و سفال
ضد زنگ: بر خلاف چدن و فولاد کربن
بدون آلومینیوم
با این حال، برخلاف قابلمههای سرامیکی، لعابی و سفالی، فولاد ضد زنگ واکنشپذیری ملایمی دارد، به این معنی که مقداری از نیکل و کروم آن در هنگام پختن غذا وارد غذا میشود.
برای گزینه های ظروف آشپزی غیر واکنشی، به ظروف آشپزی سالم مراجعه کنید. برای جلوگیری از ظروف آشپزی، نگاه کنید به: ظروف آشپزی و کارد و چنگال سمی.
بازدید از یک فروشگاه برای دریافت «احساس دست» برای قابلمهها و تابهها مفید است. آیا آنها به خوبی متعادل هستند و وزن خوبی برای شما دارند؟ آیا دربها به خوبی جا میشوند و دستگیرهها و دستهها به راحتی در دست، مقاوم در برابر حرارت و محکم هستند؟
اگرچه دستگیره ها و دستگیره های پرچ شده ایمن تر از دسته های جوشی هستند، تمیز کردن اطراف پیچ ها دشوارتر است. تولید کنندگان ظروف پخت و پز بسیار پیشرفته از ساختاری بدون پرچ استفاده می کنند که منجر به یک سطح داخلی صاف می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.