آلبالو یکی از میوه هایی است که قند خون بالایی ندارد، یعنی با مصرف آن کمی قند خون را افزایش می دهد. آنتی اکسیدان آنتوسیانین موجود در این میوه قرمز به طور مستقیم با بهبود سطح انسولین مرتبط است. بدن قادر است قند خون را سریعتر و موثرتر بعد از غذا کاهش دهد.
آلبالو در بازار شیراز هنوز هم ترش ترین میوه قرمز است. بنابراین توصیه می شود بیش از یک مشت در روز نخورید.
البته در حد اعتدال و همیشه پس از توصیه پزشکی در صورت دیابت مصرف شود. فلورانس فوکو، متخصص تغذیه در پاریس تصریح می کند: در افراد مبتلا به دیابت، بهتر است آلبالو را در پایان غذا بخورند تا شاخص گلیسریک پایین بیاید و در طول روز به صورت انزوا نخورید.
برای تشخیص میوه های رسیده: دم آنها باید سبز و به خوبی چسبیده باشد و میوه آن براق، گوشتی و رنگارنگ باشد.
و از آنجایی که میوه به صورت کامل خورده می شود، ترجیحاً از کشاورزی ارگانیک خریداری شود.
چرا بعد از خوردن آلبالو آب ننوشید؟ نوشیدن یک لیوان آب بعد از خوردن چند عدد آلبالو بی خطر است. با این حال، اگر آلبالو زیاد خورده اید، توصیه نمی شود با یک لیوان بزرگ آب، وزن خود را بیشتر کنید. این می تواند هضم را کند کند و باعث نفخ شود.
منشا آلبالو هنوز کمی نامشخص است. طبق گفته رومیان، ژنرال لوکولوس بود که آن را در سال 73 از آسیای صغیر بازگرداند. اما متون قدیمی نشان می دهد که میوه قرمز قبلاً در یونان، ایتالیا و فرانسه شناخته شده بود، قبل از این تاریخ، بدون آن. جزئیات بیشتر.
در فرانسه، آلبالو واقعاً در قرون وسطی شروع به کشت کرد، قبل از اینکه لویی پانزدهم واقعاً کشت آن و توسعه تولید آن را تشویق کند.
چگونه آلبالو را نگهداری کنیم؟ ایده آل این است که آلبالو را در همان روز مصرف کنید. با این حال، می توانید آنها را به مدت سه روز در دمای اتاق یا حتی بهتر از آن در محفظه سبزیجات یخچال، در کیسه دربسته نگهداری کنید. برای طعم بیشتر، چند دقیقه قبل از خوردن آنها را خارج کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.