عسل غذای شیرینی است که توسط زنبورهای عسل با استفاده از شهد گل تهیه می شود. زنبورهای عسل شهد را به عسل کوهی تبدیل می کنند.
با فرآیند برگشت و تشکیل آنها آن را به عنوان منبع غذایی اولیه در لانه زنبوری موم ذخیره می کنند داخل کندو عسل شیرینی خود را از مونوساکارید، فروکتوز و گلوکز به دست می آورد و دارای تقریباً همان شیرینی نسبی شکر گرانول.
با فرآیند برگشت و تشکیل آنها آن را به عنوان منبع غذایی اولیه در لانه زنبوری موم ذخیره می کنند داخل کندو عسل شیرینی خود را از مونوساکارید، فروکتوز و گلوکز به دست می آورد و دارای تقریباً همان شیرینی نسبی شکر گرانول.
دارای مواد شیمیایی جذاب است خواص برای پخت که باعث می شود برخی از مردم آن را بر شکر ترجیح دهند عسل طبیعی سقز سابقه طولانی در مصرف انسان دارد.
در غذاها و نوشیدنی های مختلف استفاده می شود به عنوان شیرین کننده و طعم دهنده در دین و نمادگرایی نیز نقش دارد. طعم عسل بر اساس آن متفاوت است منبع شهد و انواع و درجات مختلف عسل موجود است.

همچنین در داروهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد سنت هایی برای درمان بیماری ها اثرات سلامتی عسل گون ساکارز از دیرباز توسط انسان ها مورد توجه قرار گرفته است.
تغذیه ای و خواص دارویی عسل به زبان های ودایی، یونانی، رومی، مسیحی، اسلامی و سایر متون پزشکان دوران باستان، مانند ارسطو (384-322 قبل از میلاد)، آریستوکسنوس (320 قبل از میلاد) بقراط، پورفیری، کورنلیوس سلسوس (اوایل قرن اول میلادی) و دیوسکوریدس (حدود 50 پس از میلاد)، و عرب پزشکان به خواص درمانی عسل اشاره کرده اند.
عسل حاوی آنتی اکسیدان های قوی با خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتریایی. در اولین متون ودایی هندو، عسل و تکامل آن به طور مفصل توضیح داده شده است.
به عنوان یک استعاره برای توصیف خورشید به عنوان لانه زنبوری. زنبورهای عسل در سلول ها می کنند تا عسل طبیعی پاستوریزه را تشکیل دهند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.