الگوی تولید بادام زمینی پفکی در جاوه مرکزی در سال 2018 همانند سال 2017 است. که در آن در دوره می، اوت و دوره سپتامبر دسامبر کاهش داشت.
کاهش تولید در دوره فوق به دلیل بارندگی نسبتا کم بوده است با وجود حداقل آب در دسترس، زمین های زیادی معمولا با بادام زمینی کاشته می شوند.
به محصولات دیگر روی آورد یا زمین خالی بود، تولید بادام زمینی طعم دار را می توان افزایش داد حفظ چندین جزء مانند سطح کاشت، سطح برداشت، تولید و بهره وری.
کاهش تولید در دوره فوق به دلیل بارندگی نسبتا کم بوده است با وجود حداقل آب در دسترس، زمین های زیادی معمولا با بادام زمینی کاشته می شوند.
به محصولات دیگر روی آورد یا زمین خالی بود، تولید بادام زمینی طعم دار را می توان افزایش داد حفظ چندین جزء مانند سطح کاشت، سطح برداشت، تولید و بهره وری.

همچنین برخی از اقدامات استراتژیک برای افزایش تولید بادام زمینی روکش دار می تواند باشد از طریق بکارگیری فناوری تولید مناسب و توسعه است.
همچنین استفاده از آخرین تکنولوژی کشت، گسترش سطح زمین های زیر کشت و بهینه سازی زمین با بهره گیری از اراضی حاشیه ای دیم و شالیزاری دیم و سایر اراضی کشاورزی جاوه مرکزی دارای زمین های خشک و شالیزارهای دیم است که کاملاً هستند گسترده و در چندین منطقه پراکنده شده است.
مساحت زمین خشک در جاوه مرکزی 723056 هکتار است مساحت دشت دیم 272364 هکتار است.
زمین های خشک و شالیزارهای دیم دوم هستند انبارهای غذا بعد از مزارع برنج آبی با توجه به استفاده از زمین های خشک و برنج دیم میدان های پست یک جایگزین بالقوه است.
واقع بینانه برای تهیه مواد غذایی در آینده توسط افزایش شاخص کشت در الگوهای کشت تناوب دیم، پیشنهاد شد که استفاده از بیوچار به عنوان یک اصلاح کننده خاک در کشت اول زراعی ذرت می تواند افزایش یابد
دوم تولید بادام زمینی پوست دار کشاورزی قیمت نسبتاً ثابت یکی از مزیت های تولید بادام زمینی است
دوم تولید بادام زمینی پوست دار کشاورزی قیمت نسبتاً ثابت یکی از مزیت های تولید بادام زمینی است
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.